Pages

Monday, 28 May 2012

Kek Besday

Assalamualaikum wbt..celamat pagi sume.arini kita baru start keje,senin kita cuti..arini xder resepi nak tayang coz minggu lepas balik Parit Buntar..cume nak tayang besday kek tokwan kita yang ke 86..Kita sambut kat Hotel Damai, Parit Buntar.
Semoga Tokwan Saidon dipanjangkan umor dan diberi sihat tubuh badan..

Sedap kek ni..xde rasa muak pun.Kat dalam kek ada letak buah..meme terbaek dari ladang..icing dia pun sedak ..ader setgh icing tu rase pahit. Sapa2 nak  rasa kek blh la p cari kat Ipoh Bakery, Taiping..Harga dia pun xder la mahal sangat..
Ni lauk-pauk yang kita mkn, tomyam seafood, butter prawn, siakap masak lemon, tauhu lembut dgn sos isi ketam,kari ayam dan kerabu epal hijau..Kerabu epal hijau femos kat hotel ni..meme sedap..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...